• 0294-458575
  • info@rdfinancials.nl
  • Van Houten Industriepark 1, 1381 MZ Weesp

Administratiekantoor Amsterdam

  1. Administratiekantoor Amsterdam

RD Financials uit Amsterdam, is het kantoor voor administratie in al zijn vormen. Ook voor uw bedrijf kunnen we administratieve diensten op maat aanbieden. Wat ook de samenstelling van uw bedrijf is en wat voor soort diensten u ook biedt, we hebben accountants, belastingadviseurs en financiële interims met ruime ervaring op het werkveld.

administraties Amsterdamadministratie overzichtjaarresultaten bespreken

Voordelen administratiekantoor Amsterdam

Wanneer u uw administratie belegt bij ons kantoor in Amsterdam, bent u gegarandeerd dat uw bedrijfsadministratie op de dag van vandaag, op orde is. We willen graag uw zorgen weg nemen en u meer tijd geven, om te doen, wat u leuk vindt om te doen.

  1. Wij houden van korte lijnen. Vooraf maken we duidelijke afspraken en tijdens de samenwerking kunt u ten alle tijden rapportages opvragen.
  2. Onze accountants uit Amsterdam werken aan doelen en deadlines die gezamenlijk afgesproken zijn. We gaan doelgericht te werk, zodat deadlines gehaald worden en de resultaten duidelijk zijn.
  3. Wij houden uw bedrijfsadministratie op orde en verwerken direct voor u de belangrijkste gegevens in uw boekhouding of belastingaangifte. Onze processen en declaratieoverzichten zijn concreet, helder en accuraat.
  4. Wij zijn bekend met Nederlandse en buitenlandse richtlijnen, wetgeving en ontwikkelingen. We worden continu bijgeschoold op ontwikkelingen bij de Belastingdienst.


Welke diensten biedt ons administratiekantoor Amsterdam?

Wij werken voor vele bedrijven in de omgeving van Amsterdam. Onze klanten zijn werkzaam in zowel MKB, Groot bedrijf of zijn (beginnende) ZZPer. Veel gevraagde wensen zijn bijvoorbeeld, het opstellen van de jaarrekening of de salarisverwerking. Wij geven u het overzicht in de vorm van rapportages, waar we vervolgens acties aan kunnen binden, zodat uw bedrijf verbeterd en groeit.

  • Voor ZZP: jaarrekening opstellen, opzetten van de bedrijfsadministratie, sparring partner voor ondernemers, vaste of tijdelijke boekhouder, hulp voor starters.
  • Voor MKB: financiële, fiscale en bedrijfskundige vraagstukken, over investeren, of over een auto van de zaak. vaste of tijdelijke boekhouder, jaarrekening maken, salarisadministratie, aangifte omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting, incasso oplossingen, debiteurenbeheer.
  • Voor Grootbedrijf: administratie inzichtelijk maken, tijdelijke kracht inhuren op locatie, salarisadministratie, fiscale vraagstukken, vaste of tijdelijke boekhouder, heldere afspraken over het inhuren van een financieel adviseur.


Onafhankelijk administratiekantoor Amsterdam

Het is prettig om een vraagbaak te hebben op het gebied van administratie. Ons administratiekantoor in Amsterdam is dagelijks goed telefonisch of per e-mail bereikbaar. U kunt dus op dag basis terecht voor uw prangende vragen op administratief – of financieel gebied.
Onze specialisten in ons administratiebureau in Amsterdam zijn op de hoogte van de laatste financiële ontwikkelingen en wetgeving. Dit betekent ook dat wanneer er voordelen zijn die voor u als werkgever van belang zijn, u we daarover zullen informeren.

RDFinancials wisselt graag met u van gedachten. Bel ons en wij maken, indien gewenst, vrijblijvend een offerte voor u. Of stel uw vraag via ons contactformulier.

Salaris administratiekantoor

Bij RD Financials kunt u ook uw salarisverwerking uitbesteden. Onze vakmensen zijn bekend met alle wettelijke richtlijnen als het gaat om salarisadministratie. Wij doen dit voor bedrijven in de techniek, de IT, de banksector en andere sectoren. We hebben kennis van alle CAO’s en ook de vaak veranderende wetgeving.  De loonadministratie maken wij inzichtelijk en begrijpelijk voor de werknemer die loon krijgt uitgekeerd, en ook voor u als werkgever.


Bedrijfsadministratie uitbesteden in Amsterdam

Wij zijn beschikbaar voor het opzetten van de bedrijfsadministratie voor u als beginnend eigen ondernemer. Bent u al een tijd bezig dan kunnen wij zo nodig uw administratie reorganiseren. We hebben namelijk processen en programmatuur die de snelheid van werken en inzichtelijkheid vergroten. Ons administratiekantoor in Amsterdam zal uw bedrijfsadministratie bijhouden, zodat u elke dag bij bent.


Debiteurenbeheer

Heeft u veel orders en opdrachten te verwerken en wordt daarom het administreren een tijdverslindende zaak? We helpen u uit de brand door de facturatie aan opdrachtgevers als ook uw eigen afbetalingen regelmatig met zorg bij te werken. Een vlotte verwerking vermijdt ook onnodig administratief verkeer tussen u en klanten. Ook complexe casussen zijn aan ons goed besteed. Terugbetalingen, nabetalingen of verrekeningen, we nemen u dit cijferwerk graag uit handen.


Incasso oplossingen Amsterdam

Voor de aanmaning van wanbetalers en andere incasso trajecten, staat u er niet alleen voor. RDFinancials neemt deze tijdrovende werkzaamheden voor haar rekening. Onze vakmensen creëren een soepel administratief proces waarin uzelf afbetaalt en ook zelf wordt afbetaald.


Boekhouding ZZP Amsterdam

Een sluitende boekhouding is de basis voor een succesvolle belastingaangifte. We registreren voor u de inkomsten en uitgaven. Ook doen wij desgewenst uw aangifte omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting. De deadlines van de aangiftes zijn voor u niet langer een stressperiode. Wij regelen dit tot in de puntjes zodat u verder kunt met het draaien van uw onderneming.


Administratie MKB

Desgewenst kunt u uw algehele administratie aan ons uit handen geven. Van facturatie tot incasso en van loonadministratie tot belastingaangifte. Uiteindelijk staan als deze administratieve stromen met elkaar in verband. Het is daarom goed om een uniform systeem aan te houden waar als deze processen aan elkaar gekoppeld worden. RDFinancials heeft de knowhow en ervaring als het gaat om het opzetten van een duurzame administratie en boekhouding. Ook is het mogelijk om enkel een onderdeel van uw administratie bij ons te beleggen.


Jaarrekening opstellen Amsterdam

Een jaarrekening opstellen is voor veel bedrijven een belangrijke activiteit. Bepaalde ondernemingen dienen de financiële balans van een boekjaar jaarlijks in te dienen. RDFinancials uit Weesp (bij Amsterdam) neemt graag uw boekhouding uit handen door voor u een sluitend en transparant jaarrapport op te stellen conform alle wettelijke en boekhoudkundige richtlijnen. Ook is het mogelijk om ons in te roepen voor een controle van uw jaarstukken in het geval u dit intern belegd heeft. Aan de hand van onze controle kunt u noodzakelijke correcties aanbrengen. De jaarrapportage voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en de Kamer van Koophandel.

RDFinancials wisselt graag met u van gedachten. Bel ons en wij maken, indien gewenst, vrijblijvend een offerte voor u.

contact

FINANCIËLE ADMINISTRATIE IS MAATWERK. BEL OF E-MAIL ONS VOOR EEN AFSPRAAK