• 0294-458575
  • info@rdfinancials.nl
  • Van Houten Industriepark 1, 1381 MZ Weesp

Belastingadviseur Amsterdam

  1. Belastingadviseur Amsterdam

Een belastingadviseur uit de omgeving Amsterdam die meegaat met de tijd, is RD Financials.
Door onze jarenlange ervaring en affiniteit spreken wij de ‘taal van de belastingdienst’. Wij zijn gedreven in het bijhouden van de ontwikkelingen op het gebied van belastingen. Zodat wij u goed kunnen informeren.

RD Financials uit Amsterdam informeert u graag over alles soorten belasting, zoals de belastingaangifte. Onze belasting adviseurs zijn beschikbaar voor persoonlijk advies over de inkomstenbelasting, BTW en andere omzetbelasting.

Hulp bij belastingaangifte

Belastingaangifte is het vaststellen van de bijdragen die u geleverd heeft aan de staat. De inhoud van de verklaring van de belastingplichtige is afhankelijk van de belastingsoort waarvoor de aangifte wordt ingediend.

belasting plan 2019
Wilt u weten hoeveel inkomstenbelasting u moet betalen of wilt u advies bij een verandering in uw inkomen? Onze belastingadviseur uit Amsterdam beantwoordt uw vraagstuk graag zo snel mogelijk. Vraag onze belastingconsulent in Amsterdam om hulp, wanneer u vastloopt bij het invullen van uw belasting aangifte.
U kunt uw volledige belastingaangifte laten doen door ons administratiekantoor in Amsterdam. We zorgen ervoor dat uw belastingaangifte volledig en nauwkeurig is. Hierdoor staat u er bij een eventuele controle van de belastingdienst goed voor en hoeft u zich nergens zorgen over te maken.
De voordelen om belastingaangifte uit te besteden, zijn talrijk. Het is mogelijk om uw belastingaangifte volledig of gedeeltelijk te beleggen bij RD Financials.

Omzetbelasting

Nadat u producten verkocht heeft, dient u de BTW af te staan aan de Belastingdienst. De omzetbelasting dient elk kwartaal aan de Belastingdienst overgemaakt te worden. Mocht u hier vragen over hebben, dan kunt u onze belastingadviseur te Amsterdam consulteren.

BTW wordt ook wel eens omzetbelasting genoemd dat wordt geheven bij de levering van een product of dienst. Er zijn verschillende BTW-tarieven: de algemene 21%, de verlaagde 6% en het nul tarief. Het 21% BTW-tarief wordt gebruikt bij de meeste goederen en diensten. De 6% regel geldt voornamelijk voor voedingsmiddelen, geneesmiddelen, hulpmiddelen en sommige reparaties.
Het nultarief wordt gebruikt bij internationale handel, waar de BTW verlegt kan worden.

BTW rekenen heeft overigens geen invloed op uw omzet of winst. U kunt bij onze belastingconsulent in Amsterdam terecht, wanneer u meer wilt weten over hoe u het BTW-bedrag op aankopen kunt terugvorderen.

 

U kunt ons bellen voor een afspraak en een bezoek op ons administratiekantoor bij Amsterdam. Ook een telefonisch overleg is mogelijk. RDFinancials wisselt graag met u van gedachten. Indien gewenst maakt RDFinancials vrijblijvend een offerte voor u.

contact

FINANCIËLE ADMINISTRATIE IS MAATWERK. BEL OF E-MAIL ONS VOOR EEN AFSPRAAK