• 0294-458575
  • info@rdfinancials.nl
  • Van Houten Industriepark 1, 1381 MZ Weesp

Debiteurenbeheer Amsterdam

  1. Debiteurenbeheer Amsterdam

Welkom bij RDFinancials, de debiteurenbeheerder van de regio Amsterdam. Hier vindt u alle informatie over de mogelijkheden die RDFinancials kan bieden op het gebied van debiteurenbeheer.

Uw debiteurenbeheer overlaten aan RDFinancials


Veel ondernemers denken dat het vrij vanzelfsprekend is, dat wanneer een bedrijf bij u een factuur heeft openstaan, dat zij deze factuur dan ook op tijd zullen behandelen. Dit is echter vaak het tegenovergestelde. Het komt regelmatig voor dat bedrijven later betalen dan afgesproken, of zelfs helemaal niet betalen. Onze debiteurenbeheer specialisten kunnen u ontlasten door het complete debiteurenbeheer van u over te nemen of een gedeelte hiervan. Door RDFinancials het debiteurenbeheer over te laten nemen, zal het resulteren in vele voordelen, waaronder meer rust en structuur in uw bedrijf en meer tijd voor ondernemen.

Wat is debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer door RDFinancials

Om te voorkomen dat mensen niet betalen zullen wij de kredietwaardigheid checken van de debiteur, zodat de kans dat iemand niet betaald verkleind wordt. Om verwarring te voorkomen van de herkomst van het factuur, gebruikt RDFinancials het briefpapier van uw bedrijf. Vervolgens zal RDFinancials de facturatie verzorgen, het versturen van betalingsherinneringen en de incassoprocedure uitvoeren. En tot slot kan RDFinancials ook de communicatie over de facturatie verzorgen met uw klanten, indien er bijvoorbeeld vragen zijn. Kortom een zo efficiënt mogelijk debiteurenbeheer.

Kredietwaardigheid checke

Kredietwaardigheid is niet alleen bij nieuwe klanten, maar ook bij al bestaande klanten een belangrijk punt om te checken, voordat je een langdurige samenwerking aangaat met deze partij. Dit voorkomt dat u in een later stadium voor verrassingen komt te staan. Een opeenstapeling van openstaande facturen kan er namelijk op de lange termijn voor zorgen dat de financiële positie van uw bedrijf verslechterd. Met faillissement tot gevolg.

Door RDFinancials in dienst te nemen zal deze kans aanzienlijk kleiner worden. Dit komt doordat RDFinancials ervoor zorgt dat u veilig zal ondernemen. Dit doen we door te adviseren aan de hand van of een klant werkelijk kredietwaardig is, om zo min mogelijk risico te lopen.

RDFinancials verzorgt voor bedrijven de volledige facturatie, het versturen van betalingsherinneringen en het starten en begeleiden van een incassotraject:

Facturatie verzorgen

Bij het verzorgen van een facturatie is het zeer belangrijk dat alles goed in orde is. Om misverstanden te voorkomen gebruikt RDFinancials altijd uw naam, dat genoteerd zal staan op de facturatie. Er wordt zorgvuldig gewerkt en gecontroleerd of alles goed gaat bij het opstellen van de facturatie. Zo voorkomen wij het ontstaan van mogelijke vragen die onnodig tijd en geld kosten.

versturen van betalingsherinneringen

Dit geldt ook voor het versturen van betalingsherinneringen. Door een betalingsherinnering te sturen zodra dat nodig is, zorgen wij ervoor dat u sneller betaald zal worden door uw klanten. Ook kunnen wij incassotrajecten starten om zo de debiteur vriendelijk te verzoeken om te betalen. RDFinancials zal deze diensten zo zorgvuldig en effectief mogelijk uitvoeren.

Deze onderdelen van het debiteurenbeheer van RDFinancials zijn optioneel maar worden wel sterk aangeraden.

Debiteurenbeheer Amsterdam

Onze werknemers in Amsterdam zijn geschoold, ervaren en vakbekwaam. We hebben op alle relevante gebieden veel expertise in huis. Van financieel en boekhoudkundig tot aan juridisch en commercieel.

RDFinancials incasseert voor u geld tegen lage kosten. Dit is zowel voor u als opdrachtgever als ook voor uw klanten voordelig. Wij opereren met uw rendement als oogmerk. Daarom werken wij met de meest geavanceerde en moderne systemen op het gebied van debiteurenbeheer.

Wilt u zich aan de hand van een gesprek oriënteren op de mogelijkheid om uw debiteurenbeheer uit handen te geven? Geen probleem. Tijdens een telefoongesprek of gesprek op kantoor in Amsterdam nemen we uw vragen en wensen graag met u door. Bel ons dan op 0294 458 575 of neem contact met ons op.

contact

FINANCIËLE ADMINISTRATIE IS MAATWERK. BEL OF E-MAIL ONS VOOR EEN AFSPRAAK