• 0294-458575
  • info@rdfinancials.nl
  • Van Houten Industriepark 1, 1381 MZ Weesp

Financiële Startersbegeleiding in Amsterdam

  1. Financiële Startersbegeleiding in Amsterdam

Start u binnenkort een onderneming en bent u op zoek naar financiële begeleiding voor starters in Amsterdam? Dan bent u bij RDFinancials aan het goede adres! Of u nou een eenmanszaak start of een vennootschap, wij zijn van alle markten thuis en helpen graag startende ondernemers op weg. Van ondernemingsplan tot financieringsaanvraag. Benieuwd wat wij allemaal voor u als startende ondernemer kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

administratie overzichtWie is RDFinancials?

RDFinancials kan uw gehele financiële administratie uit handen nemen, maar ook een helpende hand bieden bij het opstarten van uw nieuwe onderneming. Door onze grote en brede ervaring en actuele kennis, kunnen wij voor u als startende ondernemer in Amsterdam een goede basis leggen. Met de startersbegeleiding helpen wij u met verschillende cruciale zaken. Er komt al genoeg op u af tijdens het opstarten van uw onderneming en daarom nemen wij graag een aantal zaken uit handen, die u uiteindelijk meer tijd geven voor het daadwerkelijke ondernemen.

Hulp bij uw ondernemingsplan

Een succesvolle carrière als ondernemer in Amsterdam begint met het schrijven van jouw ondernemingsplan. Als startende ondernemer is het vaak handig om niet alleen voor jezelf, maar ook voor de financiële instellingen een sterk ondernemingsplan te hebben. Dit geeft u houvast en geeft vaak inzicht op bepaalde (financiële) risico’s en andere aspecten waar u zich goed op moet voorbereiden. Bijvoorbeeld tijdens een financieringsaanvraag kunnen ze vragen naar uw ondernemingsplan. RDFinancials helpt u om een ondernemingsplan (of businessplan) op te stellen, maar we kunnen ook uw bestaande ondernemingsplan doornemen en indien nodig optimaliseren en verbeteren.

Uw inschrijvingen als startende ondernemer

Voordat u officieel ondernemer bent, dient u uzelf eerst in te schrijven bij de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. Welke rechtsvorm dient u te kiezen? Welke activiteiten gaat u uitvoeren? RDFinancials kan uw registratie volledig uit handen nemen, zodat u op de juiste wijze ingeschreven staat bij o.a. de Kamer van Koophandel.

Hulp bij uw financieringsaanvraag of subsidieaanvraag?

Een financieringsplan opstellen is niet iets wat u zomaar doet, daar komt een hoop kennis en ervaring bij kijken. RDFinancials kent alle richtlijnen en eisen waaraan een goed financieringsplan moet voldoen. Heeft u al een financieringsplan geschreven, maar is uw financieringsaanvraag afgekeurd? Wij corrigeren ook graag uw bestaande financieringsplan. Ook kan het zijn dat u een subsidieaanvraag in gaat dienen, ook hierbij biedt RDFinancials voldoende ondersteuning en begeleiding om u als startende ondernemer verder te kunnen helpen in de regio Amsterdam.

Administratief advies voor startende ondernemers

Een juiste, volledige en sluitende financiële administratie is enorm belangrijk. Daarom kunt u maar beter goed beginnen en RDFinancials helpt u daarbij graag! Van de keuze voor het juiste boekhoudprogramma tot het volledig ontzorgen op het gebied van uw financiële administratie. RDFinancials ondersteund al jaren ZZP’ers en MKB’ers bij de opzet en het onderhoud van hun administratie. Van debiteurenbeheer tot de aangifte inkomstenbelasting.

Benieuwd naar onze werkwijze? Of wilt u zich aan de hand van een gesprek verder laten informeren over de eerste financiële stappen die jij als ondernemer gaat zetten? Wij kijken graag met u samen naar een concreet plan en geven u graag advies. Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat RDFinancials voor jou als startende ondernemer in Amsterdam kan betekenen.

contact

FINANCIËLE ADMINISTRATIE IS MAATWERK. BEL OF E-MAIL ONS VOOR EEN AFSPRAAK