Startende ondernemer? Financiële startersbegeleiding kan helpen

Het opzetten en runnen van een succesvol bedrijf is voor velen een droom. Maar wat velen niet weten (of inzien) is de tijd, energie en kennis die er voor nodig is om een bedrijf succesvol te maken, en te houden. Op het gebied van de financiën wordt er veel geëist van ondernemers. Inkomsten zijn immers geen winst, en alle regels en wetgevingen maken het soms lastig om hier een correct beeld van te krijgen. Zo ook voor startende ondernemers…

 

Start uw eigen bedrijf

 

Gefeliciteerd, u bent uw eigen bedrijf recent gestart of u bent van plan om dit binnenkort te starten. Hier komt veel bij kijken. Wist u dat slechts 30% van de bedrijven naar 3 jaar nog steeds bestaansrecht heeft? Zorg er dus goed voor dat u alle facetten van ondernemers onder de knie heeft.

Iedere ondernemer is goed in zijn eigen vakgebied, tenminste; daar gaan wij vanuit. Maar er komt meer bij kijken. Denk hierbij aan de financiën, het werven van klanten, onderhouden van klantrelaties en het innoveren en ontwikkelen van uw producten en/of diensten. Soms is het goed om een specialist om advies of hulp te vragen. Je financiën zijn de rode draad van uw onderneming, en hier wilt u natuurlijk geen fouten mee maken. Laat u daarom adviseren of ondersteunen door een specialist.

 

Wat is financiële startersbegeleiding?

 

RDFinancials helpt graag startende ondernemers op weg. Door onze grote en brede ervaring en onze actuele kennis kunnen wij voor u als startende ondernemer een goede basis leggen. Bij onze startersbegeleiding helpen wij de startende ondernemer op diverse belangrijke punten.

Zo kunnen wij al helpen voordat u uw bedrijf bent gestart. Een ondernemingsplan is immers van groot belang als u vooraf al duidelijk wilt hebben wat het plan van aanpak is. Ook geeft een ondernemingsplan u een beter beeld bij de mogelijkheden en onmogelijkheden. Kan mijn bedrijf überhaupt wel rendabel zijn, en blijven? Dankzij onze financiele startersbegeleiding krijgt u hier meer duidelijkheid in.

Maar wij gaan verder dan dat. Omdat wij geloven in de kracht en genieten van de motivatie van een startende ondernemer gaan wij verder. Zo kunnen wij helpen bij financieringsaanvragen, aanmelding bij diverse instanties en het opzetten en bijhouden van de gehele administratie. Tevens nemen wij graag een adviserende rol in voor (startende) ondernemers. Hoe staat het met je financiën? Waar liggen nog kansen? Wij zijn er om uw bedrijf verder te brengen.

 

Waarom financiële startersbegeleiding?

 

Het is algemeen bekend dat de financiële tak binnen een onderneming niet voor iedere ondernemer de meest favoriete bezigheid is. Werken met cijfers, analyses en prognoses maken en voldoen aan wet- en regelgeving is niet voor iedereen weggelegd. En wij begrijpen dat! Op een praktische manier ondersteunen, adviseren en informeren wij (startende) ondernemers op het gebied van financiën. Waar nodig. Want wij genieten van cijfers.

Veel mensen vinden het lastig om de financiële zaken bij te houden wanneer net een onderneming is opgezet. De ervaring is natuurlijk niet direct aanwezig wanneer u een onderneming opzet. Doordat het vaak lastig is om deze taken uit te voeren zal de tijd ook sterk toenemen wanneer u met de financiën aan de slag gaat. Door simpelweg een financieel begeleider in te huren zal dit veel tijd besparen dat u vervolgens in uw bedrijf kan steken. Verder bent u er zeker van dat er geen fouten plaatsvinden en leert u mogelijk ook het een en ander van hoe de financiën uitgevoerd moeten worden. Zo kunt u later zelf aan de slag gaan met het uitvoeren van de financiën. Doordat er uiteindelijk geen fouten plaatsvinden voorkomt u dat er mogelijk veelkosten bijkomen of zelfs op lange termijn schade blijft hangen van de fouten die eerder zijn gemaakt.

 

Wat kan RDFinancials voor u betekenen?

RDFinancials, de financiële en fiscale dienstverlener, biedt u de mogelijkheid aan om begeleiding te krijgen van een sterk financieel team om zo uw nieuwe onderneming een vliegende start te geven! RDFinancials heeft een brede ervaring en actuele kennis die goed van toepassing kunnen komen bij het financieel begeleiden van uw startende onderneming. Zo heeft RDFinancials diverse diensten waarmee zij u kunnen helpen. Hierbij kunt u denken aan begeleiding bij bijvoorbeeld, het verlenen van hulp bij het kiezen van een goede ondernemingsvorm en ondernemingsplan, het aanmelden bij de belastingdienst en kamer van koophandel, de complete administratie of rekeningen zoals begrotingen en jaarrekeningen. kortom een hele mond vol met onderdelen die u mogelijk lastig vind waarmee RDFinancials u zou kunnen helpen!

Wilt u zich aan de hand van een gesprek oriënteren op de mogelijkheid om financiele startersbegeleiding te nemen? Geen probleem. Tijdens een telefoongesprek of gesprek op kantoor nemen wij uw vragen en wensen graag met u door. Neem contact met ons op.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *