Financieel advies voor startende ZZP’ers

RDFinancials is uw administratiekantoor in de regio Amsterdam, van het doen van belastingaangiften voor ZZP’ers tot het uit handen nemen van de volledige administratie. Maar uiteraard helpen we startende ondernemers ook op weg met het opzetten van een goed georganiseerde en gestructureerde administratie.

Als startende ondernemer is alles nieuw en komt er veel op uw pad. Wat is nou een goed stappenplan? Waar moet je beginnen? De financiële administratie en boekhouding moet niet als een blok aan uw been voelen en daarom is RDFinancials uw redder in nood. Belangrijk is dat u goed begint, ook als ZZP’er dient u zich namelijk aan een aantal verschillende administratieve verplichtingen te houden. Daarom geven wij graag advies over boekhoudsoftware en handige programma’s, die u vooral in het begin op weg kunnen helpen en een steuntje in de rug kunnen bieden. Als ZZP’er staat u er dus niet alleen voor, maar RD Financials staat voor u klaar met onze startersbegeleiding!

Boekhouding laten doen in regio Amsterdam
Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u al enige tijd ondernemer bent, maar mogelijk tijd te kort komt en daarom een administratiekantoor wil inschakelen om uw boekhouding netjes bij te houden. Ook als uw administratie een rommeltje is geworden kan RDFinancials u bijstaan in het reorganiseren van uw boekhouding.

Waaruit bestaat een administratie?
Een bedrijfsadministratie moet minimaal 7 jaar bewaard worden volgens de Belastingdienst. Een complete bedrijfsadministratie bestaat o.a. uit het volgende:

Grootboekadministratie
Debiteuren- en crediteurenadministratie
Voorraadadministratie
Bankafschriften
In- en verkoopfacturen
Agenda
RDFinancials kan zich heel goed voorstellen dat het als ZZP’er onmogelijk is om al deze punten netjes bij te houden, zonder dat het een rommelige administratie wordt. Dan nog niet te spreken over de belastingaangifte, aangifte omzetbelasting, aangifte inkomstenbelasting, het opstellen van een jaarrekening, debiteuren- en crediteurenbeheer. Ondernemer in de regio Weesp (Amsterdam)? Zet uw zorgen opzij, want RDFinancials heeft jarenlange ervaring en kan u hierin perfect ontzorgen. Of u nu uw volledige administratie uit handen wil geven of slechts uw aangifte inkomstenbelasting door ons wil laten doen.

Debiteuren-, creditreuren- en incassobeheer in regio Amsterdam
Als ZZP’er krijgt u uiteraard ook te maken met debiteuren en crediteuren. Wij krijgen regelmatig de vraag wat het verschil is tussen deze twee en de betekenis is van ‘debiteuren en crediteuren’. Een crediteur bent u iets verschuldigd en mensen/klanten die een schuld bij u hebben zijn debiteuren. Helaas komt het nog wel eens voor dat de crediteuren niet tijdig overgaan tot een betaling, met alle gevolgen van dien. Ook hierin kan RDFinancials u als ZZP’er ondersteunen, door deze tijdrovende werkzaamheden bij u uit handen te nemen. Van facturatie tot incassobeheer.

Klant worden bij RDFinancials als ZZP’er?
U kunt geheel vrijblijvend contact met ons kantoor opnemen. Even geen tijd om te bellen? Dan kun je ook heel eenvoudig een mailtje sturen. RDFinancials hecht waarde aan vertrouwen en flexibiliteit en juist daarom zijn wij ook goed bereikbaar en staan we dagelijks voor u klaar. Ook voor tussentijdse vragen en oplossingen! Door middel van een helder plan van aanpak gaan we graag met u samen aan de slag. Bel ons nu of stuur een mailtje naar info@rdfinancials.nl.