Incassotrajecten

Geef uw incassotrajecten uit handen aan RDFinancials uit Weesp en creer rust, ruimte en orde binnen uw bedrijf. RDFinancials heeft jarenlange ervaring bij het vorderen van uw uitstaande posten. Mocht u werkzaam zijn in het MKB of bent u een zelfstandig ondernemer dan kan RDF Incasso uit Weesp uw strategische partner zijn.

Het primaire doel van RDFinancials is om uw uitstaande vordering voor u binnen te halen en de “goede” relatie met uw klant in tact te houden. Het incasseren van vorderingen doet RDFinancials snel, betrouwbaar maar bovendien zéér succesvol.

Verzorgen van het debiteurenbeheer
Debiteurenbeheer is voor RDFinancials een belangrijk onderdeel van het takenpakket. Zo verzorgen wij alle uitgaande facturen, sturen betalingsherinneringen en starten effectieve incassotrajecten, indien nodig.

Incassotrajecten
RDFinancials biedt de klant een totaal maatpakket tegen een zéér scherpe en concurrend prijs, hetgeen inhoudt dat eerst een voorgesprek plaatsvindt bij u of bij ons op kantoor. Het doel van dit voorgesprek is om uw vordering(en) geheel in kaart te brengen en meteen te kunnen zeggen wat de haalbaarheid zal zijn om uw vordering binnen het minnelijke incassotraject te kunnen incasseren. Wij werken voor diverse grote klanten maar ook voor diverse kleine MKB klanten, veelal via CFO-centrum.

Wilt u zich aan de hand van een gesprek oriënteren op de mogelijkheid om uw incassotrajecten uit handen te geven? Geen probleem. Tijden een telefoongesprek of gesprek op kantoor nemen we uw vragen en wensen graag met u door. Bel of mail ons en wij verwelkomen u graag.