Financiele interim oplossingen

RDF Interim is de consultancy tak van RDFinancials B.V. Uw organisatie kan van tijd tot tijd behoefte hebben aan de flexibele inzet van personeel, welke natuurlijk direct inzetbaar moet zijn binnen uw organisatie. RDF Interim zou een geschikte partij voor u kunnen zijn, aangezien onze specialisten breed inzetbaar kunnen zijn binnen uw organisatie. De prijzen staan natuurlijk onder druk, echter RDF Interim levert de juiste specialist tegen een zéér concurrerende prijs. Bij RDF Interim staat de klant en natuurlijk de kwaliteit van onze specialisten nog steeds erg hoog in het vaandel.

Onze organisatie heeft haar sporen verdiend door jarenlang vakwerk te bieden op het gebied van financiele interim-oplossingen. Dit doen wij voor allerlei sectoren van het bedrijfsleven. Van de industrie tot aan de IT sector en voor de financiële sector als ook kleine ondernemingen en ZZP’ers.

Onze interim-specialisten hebben onder andere in volgende bedrijfstakken ervaring opgedaan:
Banken & Verzekeraars
Financiële Instellingen
IT/Software sector
Telecom sector
Detailhandel
De kracht van RDF Interim ligt in de volgende disciplines:
SOx/IFRS/Corparate Governance medewerker
Debiteuren- en crediteurenbeheer
Financieell/Business Controller
Financieel Directeur
Boekhoudmedewerker
Finance Manager
Wilt u zich aan de hand van een gesprek oriënteren op de mogelijkheid om uw financiele interim-uitdagingen bij RDFinancials neer te leggen? Geen probleem. Tijden een telefoongesprek of gesprek op kantoor nemen we uw vragen en wensen graag met u door. Bel of mail ons en wij verwelkomen u graag.