Onze werkwijze

Onze werkwijze is maatgericht en efficiënt. We houden niet van half werk en leveren een optimale prijs-kwaliteitsverhouding. Onze werkwijze is gericht op het ontlasten van u en uw organisatie zodat u toekomt aan de kerntaken van uw bedrijf. Zo kunt u zich focussen op het optimaliseren van uw inkomsten in plaats van tijd te verspillen aan de tijdrovende administratie.

Onze Werkwijze Van A Tot Z
Onze samenwerking begint met een kennismaking waarbij we uw wensen en behoeftes op een rij zetten. Bent u op zoek naar interim personeel? Heeft u ondersteuning nodig op het gebied van incasso of juist qua boekhouding en belastingaangifte? Zodra we uw pakket hebben samengesteld en u de offerte heeft goedgekeurd stippelen we een plan uit. Hierin staat beschreven wat we voor uw doen, binnen welke termijnen onze werkzaamheden plaats vinden en de regelmaat waarin we hierover rapporteren.

Optimale En Transparante Administratie Systemen
Onze verwerkingssystemen zijn accuraat en soepel. De software en programmatuur waarmee we werken zorgt voor communicatie die voor alle gebruikers helder en concreet is. Ons administratiesysteem biedt de mogelijkheid om enorm veel data in korte tijd te verwerken. Waarbij gegevens en resultaten altijd moeiteloos worden opgeroepen en in rapportages verwerkt worden. Deze werkwijze biedt niet alleen veel gemak maar levert ook een bron van informatie waarmee u verstandige bedrijfsmatige beslissingen kunt nemen.

Informatieve En Heldere Rapportages
RDFinancials houdt van heldere en informatieve rapportages. Na elke periode waarin we diensten hebben verleend krijgt u van ons een bondige rapportage. Niet alleen communiceren we de geboekte resultaten en de vorderingen van onze werkzaamheden. Ook leveren we daarbij suggesties en adviezen die uw bedrijfsvoering kunnen verbeteren. Wij houden de winstgevendheid van uw bedrijf dus goed in het oog. Bij een belastingaangifte kan het bijvoorbeeld gaan om adviezen die tot kostenbesparing leiden. Op het gebied van incasso hebben we mogelijk goede tips hoe u het percentage aan wanbetalers kunt terugdringen. Doordat we altijd met u meedenken haalt u de investering er ruimschoots uit.

Wij zijn:

1.Betrouwbaar en professioneel
Afspraken zijn er om na te komen. Onze werknemers doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. We halen onze afgesproken deadlines.

2. Transparant
RDFinancials kan u elk moment inzicht geven van de status van de werkzaamheden en de resultaten die geboekt zijn. Ook de status van een enkele casus, bijvoorbeeld de incasso van een van uw klanten, kunnen we direct oproepen en communiceren.

3. Accuraat
Onze werknemers en interim-personeel zijn professionals die getoetst zijn op hun bekwaamheid. Accuratesse is in dit vakgebied natuurlijk onmisbaar en dat dragen we dus hoog in het vaandel.

4. Bereikbaar en beschikbaar
Dankzij onze goede bezetting is ons kantoor goed telefonisch bereikbaar en ook de e-mails pakken we snel op. Zo heeft u altijd vlot antwoord op uw vragen en een oplossing voor uw probleem.