• 0294-458575
 • info@rdfinancials.nl
 • Van Houten Industriepark 1, 1381 MZ Weesp

Over RDFinancials

 1. Over RDFinancials

U bent goed in wat u doet en dat kost u veel aandacht en tijd. RDFinancials kan u veel werk uit handen nemen op het gebied van uw financiële administratie. Zo kunt u zicht als ondernemer concentreren op de kernactiviteiten van uw onderneming. Er komt immers veel kijken bij het opbouwen en onderhouden van een succesvol bedrijf. Financiële en belastingtechnische zaken kunnen u veel tijd kosten, waardoor u minder tijd overhoud voor het besturen en sturen van uw onderneming.

RDFinancials uit Weesp is een betrouwbare partner die u kan helpen met uw financiële administratie. Dit levert u veel tijd op én u krijgt een goed overzicht in uw financiële administratie. Voor diverse klanten verzorgen wij al de gehele of gedeeltelijke boekhouding, jaarrekeningen, belasting aangiftes en loonadministraties.

Het team van RDFinancials

Wij hebben een dynamisch team met gespecialiseerde krachten. Zo heeft elke medewerker veel kennis van zaken. Wij weten van de hoed en de rand als het gaat om belasting aangiftes, omzetbelasting en inkomstenbelasting. Ook hebben we kennis van voordelige regelingen en veranderende wetgeving. Onze medewerkers houden de actualiteiten en trends goed voor u in de gaten. Ook op het gebied van incasso-administratie en loonadministratie hebben we de ideale mensen op de juiste plek zitten. Daarbij hebben wij ons versterkt met krachten die alles van de ondersteunde software weten die wij voor u of samen met u gebruiken.

Tot slot beschouwen wij ons interim-personeel natuurlijk ook als onderdeel van ons team. Wij zenden namelijk dagelijks geselecteerd personeel uit om specifieke opdrachten voor onze klanten te vervullen. Van Finance Medewerkers tot Boekhoudmedewerkers tot Business Controllers, we hebben alle expertise in huis. Deze krachten kunnen zowel extern als intern voor een korte of langere periode bij u aan de slag gaan.

U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak en een bezoek op ons kantoor in Weesp. Ook een telefonisch overleg is mogelijk. RDFinancials wisselt graag met u van gedachten. Indien gewenst maakt RDFinancials vrijblijvend een offerte voor u.

RDFinancials

Wat wij doen

 • Financiële administratie

  Van salarisadministratie tot het financieel administratieve verkeer tussen u en uw klanten en opdrachtgevers. Hierbij zijn belastingtechnische zaken inbegrepen. Ook uw boekhouding, belastingaangifte, jaarrekening en al deze complexe zaken zijn onze specialiteit.

 • Incasso

  Zorg dat uw inkomsten op peil blijven door het effectief innen van nota’s. Wij doen dit zonder het contact met uw relaties te schaden. Onze incassowerkzaamheden zijn effectief, klantvriendelijk en maatgericht.

 • Interim diensten

  Komt u specialistische handen tekort? Wij hebben een enorm bestand aan flexibel inzetbaar personeel op allerlei administratieve terreinen. Van crediteuren en debiteuren tot boekhouding en hoger management. Dit personeel kan voor een lange periode bij uw bedrijf worden ingezet, maar ook voor kortlopende projecten.

 • Hoe gaan wij te werk?

  RD Financials houdt van korte lijnen en pragmatische oplossingen. Wij inventariseren samen uw wensen en maken vervolgens een duidelijk plan van aanpak, waarbij het realiseren van deadlines heel belangrijk is. We hebben oog voor uw commerciële- en bedrijfsbelangen en daarom kiezen we altijd voor en doelgerichte aanpak met zichtbaar en meetbaar resultaat. Tijdens dit proces evalueren we samen met u de vorderingen zodat we tussentijds zo nodig aanpassingen kunnen doen om prestaties te optimaliseren. Deze werkwijze is doorgaans succesvol en heeft tot vele enthousiaste opdrachtgevers geleid. Wij houden van een samenwerking met korte lijnen en concrete afspraken

RDFinancials

Waarom kiest u voor ons

Financiële administratie en boekhouding is onze core-business en dus onze specialiteit. We gebruiken effectieve administratieve processen en programma’s. Onze dienstverlening is voor zowel voor u als opdrachtgever als ook voor andere betrokkenen duidelijk en transparant.

Onze kenners zijn op de hoogte van alle actuele wetgeving omtrent belastingen, boekhouding en administratie. U hoeft zich dus niet meer in deze specialistische en tijdrovende materie te verdiepen.

Onze organisatie bestaat al tal van jaren en is een groeiend bedrijf. We hebben onze sporen bewezen door tal van organisaties succesvol van dienst te zijn. Vele van onze opdrachtgevers van het eerste uur zijn nog steeds aan ons verbonden. Onze klanten komen uit diverse sectoren van het bankwezen tot verzekeraars en van de telecomsector tot de detailhandel.

Omdat onze knowhow zo divers is kunt u voor tal van diensten bij ons terecht. Stel u roept onze hulp in voor incassowerkzaamheden en naderhand heeft u ook op andere financiële vlakken assistentie nodig. Geen probleem, we hebben op alle financiële terreinen kennis en personeel in huis. U hoeft dus niet opnieuw op zoek naar een nieuwe aanbieder.

contact

FINANCIËLE ADMINISTRATIE IS MAATWERK. BEL OF E-MAIL ONS VOOR EEN AFSPRAAK