Administratie MKB

Uit het MKB heeft RDFinancials diverse opdrachtgevers uit verschillende sectoren. Ons werkterrein is regio Amsterdam. Het is tevens mogelijk om online met ons te werken. Onze boekhouders werken met software, waarin we alles met gemak bijhouden.

Administratiekantoor 
Ons administratiekantoor  biedt graag diensten op maat. Wij denken in oplossingen. Houdt u uw administratie netjes bij, maar heeft u wat begeleiding of controle nodig? Ook dan zijn wij uw betrouwbare en professionele adviseur.
Wat ook de samenstelling van uw bedrijf is en wat voor soort diensten u ook biedt, we hebben financiële specialisten met een ruime ervaring uit elk werkveld. Ook voor uw bedrijf kunnen we diensten op maat aanbieden.

Uw mogelijkheden
Online boekhouding
Wij kunnen u zo vanaf een afstand helpen en begeleiden als online boekhouder.
Jaarrekening opstellen
financiële administratie
belasting aangifte
salarisadministratie 
We zetten al onze administratieve en financiële diensten op een rij:
Algehele administratie MKB
Desgewenst kunt u uw algehele administratie aan ons uit handen geven. Van facturatie tot incasso en van loonadministratie tot belastingaangifte. Uiteindelijk staan als deze administratieve stromen met elkaar in verband. Het is daarom goed om een uniform systeem aan te houden waar als deze processen aan elkaar gekoppeld worden. RDFinancials heeft de knowhow en ervaring als het gaat om het opzetten van een duurzame administratie en boekhouding. Ook is het mogelijk om enkel een onderdeel van uw administratie bij ons te beleggen.

Boekhouding voor MKB
Heeft u als organisatie behoefte aan een efficiënter en accurater overzicht van uw omzet en uw winst. We hebben specialisten in huis die deze tijdrovende klussen van u overnemen. Het resultaat is een sluitende en accurate administratie. Daarnaast zorgen we dat u altijd bij bent met de boekhouding.

Aangifte belasting voor MKB
De aangifte belastingdienst is een terugkerende zorg die andere belangrijke agendapunten van uw bedrijf naar de achtergrond dringt. Wij verzorgen met veel plezier en deskundigheid uw aangifte omzetbelasting, vennootschapsbelasting en/ of uw aangifte inkomstenbelasting. We ronden onze werkzaamheden ruim voor de gestelde deadline af. Ondertussen kunt u verder werken aan de prioriteiten binnen uw onderneming.

Loonadministratie voor MKB
Ons personeel van de loonadministratie kent alle aspecten van de loonadministratie van A tot Z. We zijn bekend met alle (veranderende) regelgeving omtrent verloning. We zorgen voor tijdige betalingen en onze loonstroken zijn zowel voor de werknemer als voor de werkgever inzichtelijk en transparant.

Crediteuren en debiteuren administratie voor MKB
Heeft u veel orders en opdrachten te verwerken en wordt daarom het administreren een tijdverslindende zaak? We helpen u uit de brand door de facturatie aan opdrachtgevers als ook uw eigen afbetalingen regelmatig met zorg bij te werken. Een vlotte verwerking vermijdt ook onnodig administratief verkeer tussen u en klanten. Ook complexe casussen zijn aan ons goed besteed. Terugbetalingen, nabetalingen of verrekeningen, we nemen u dit cijferwerk graag uit handen.

Incassodiensten voor MKB
In het verlengde van de nota’s liggen natuurlijk de onbetaalde nota’s. Het kost tijd om na te gaan welke klanten hun facturen niet betaald hebben en vervolgens is het aanmanen ook een kostbaar proces dat u niet op de lange baan wilt schuiven. Wij leveren incassodiensten met groot respect voor uw klantrelatie. Accuraat, vlot en met groot effect.

Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Persoonlijke service staat namelijk hoog in het vaandel.