Online boekhouder

RDFinancials loopt voorop als het gaat om online boekhouden. Dankzij onze moderne boekhoudprogramma’s kunt u papierwerk en paperassen gedag zeggen. Wij koppelen de gegevens van uw inkomsten en uitgaven dusdanig dat we u van diverse handige rapportages voorzien. Wilt u in één oogopslag zien wat de status is van onbetaalde facturen of uitstaande betalingen. Onze boekhouders houden dankzij ons online systeem alles tot op de komma bij. Met ons systeem van online boekhouden raakt u het overzicht nooit meer kwijt. Op zoek naar een online boekhouder in de regio van Weesp (Amsterdam)? Lees dan snel verder.

Online boekhouder
Alle cijfers en data op één plek
Door onze werkwijze kunnen al uw cijfers en data aan elkaar verbinden. Door deze koppeling hoeft u niet voor tal van onderdelen verschillende administraties bij te houden. Vanaf nu weet u precies hoe u er vandaag en morgen voorstaat.

Automatisering
Met RDFinancials slaat u een flinke slag op het gebied van automatisering. Door onze vorm van online boekhouden ervaart niet alleen u als opdrachtgever de gemakken. Ook de klant en andere gebruikers ervaren de voordelen van onze online automatisering. Dit is natuurlijk weer positief voor de klantbeleving en uw relatie met de klant.

Veiligheid
Wij werken met beproefde programmatuur en software. Deze voldoen aan de veiligheidsstandaarden en wettelijke richtlijnen. Daarnaast volgen wij de actualiteit nauwgezet zodat we inspelen op trends en de toenemende mogelijkheden van het online boekhouden.
Online rapportages
Door het online boekhouden kunnen we u op maat voorzien van afgemeten rapportages. We kunnen uw financiën op dag-, week-, maand- of jaarbasis inzichtelijk maken. U kunt zowel op macro-niveau (diverse klanten of opdrachtgevers) als ook op micro-niveau zien hoe het financiële verkeer verloopt. Hoewel online boekhouden onze basis is, willen we u desgewenst ook van hardcopy rapportages voorzien.

Belastingen en verantwoording
Onze vorm van online boekhouden is bij uitstek geschikt om snel alle benodigde gegevens voor de belasting te filteren. Alle gegevens die van belang zijn voor de belastingaangifte (omzetbelasting, vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting) zijn onderdeel van ons systeem van online boekhouden. Het proces is dermate geautomatiseerd dat uw aangiftes snel berekend kunnen worden. Dit neemt niet weg dat we intensieve controles doen om de accuraatheid van uw financiën te garanderen.

Online boekhouding is ons specialisme
Onze werknemers hebben jarenlange ervaring in de boekhouding en zijn dus meegegroeid met alle ontwikkelingen op het gebied van online boekhouden. Ze werken daarom efficiënt, accuraat. Ons personeel stemt zich af op de wensen van u en uw bedrijf. Ook signaleren onze vakmensen opvallende zaken in de boekhouding die ze direct communiceren.

U kunt ons bellen of mailen voor een afspraak en een bezoek op ons kantoor in Weesp. Ook een telefonisch overleg is mogelijk. RDFinancials wisselt graag met u van gedachten. Indien gewenst maakt RDFinancials vrijblijvend een offerte voor u.