Financiele startersbegeleiding

RDFinancials helpt graag startende ondernemers op weg. Door onze grote en brede ervaring en onze actuele kennis kunnen wij voor u als startende ondernemer een goede basis leggen. Bij onze startersbegeleiding helpen wij de startende ondernemer met de volgende cruciale zaken.

Starters hulp bij ondernemingsplan
We helpen u een ondernemingsplan op te stellen of we beoordelen uw bestaande ondernemingsplan. Zo krijgt u goed inzicht van uw risico’s en verdere aspecten waar zich op moet voorbereiden.

Starters hulp bij financieringsaanvraag
Wij kennen alle richtlijnen en eisen waaraan een financieringsplan moet voldoen. Deze stellen we dus graag voor u op of we corrigeren uw bestaande financieringsplan. Ook voor eventuele subsidieaanvragen bieden wij ondersteuning en begeleiding.

Starters hulp bij aanmelden bij financiele instanties
Bent u nog niet aangemeld bij de Belastingdienst en/of de Kamer van Koophandel? Dit is uiteraard de eerste stap van onze startersbegeleiding. Wij kunnen u aanmelden zodat u correct en toepasselijk geregistreerd staat. Ook adviseren we u graag over de te kiezen rechtsvorm bij een eventuele inschrijving bij de Kamer van Koophandel.

Starters begeleiding in Amsterdam
Wij adviseren vele starters in Amsterdam. Wilt u ook graag een sparring partner in de buurt? Wij willen u verder helpen met alle beginners administratie. Het is voor beide partijen gemakkelijk om elkaar face-to-face te spreken. Lees hier meer over de begeleiding voor bedrijven in Amsterdam.

Starters advies en hulp bij opzetten administratie
Als startende ondernemer heeft u wellicht nog geen goed georganiseerde administratie. We kunnen u adviseren welke software en programma’s u het best kan gebruiken. Zeker op het gebied van administratie geldt: een goed begin is het halve werk. Het jaren later reorganiseren van een administratie is namelijk omslachtig en tijdrovend, dus waarom niet meteen goed beginnen?

Opzetten van de bedrijfsadministratie in Amsterdam
Wij hebben een administratiekantoor bij Amsterdam. Heb je je ingeschreven als ondernemer bij de KVK in Amsterdam? en wil je graag hulp bij de bedrijfsadministratie? Dan zitten wij in de buurt. Wij zijn niet beroerd om naar u te komen om samen te werken aan overzicht en lange termijn bedrijfsadministratie. Lees hier meer over de administratie voor bedrijven in Amsterdam.

Starters advies over commerciele bedrijfsplan
Als startende ondernemer gaat u voor winst en succesvolle bedrijfsresultaten. Daar hoort een goed commercieel plan een begroting bij. Het maken van realistische prognoses en het inschatten van de inkomsten en uitgaven is niet gemakkelijk. Wat is uw bedrijfspotentieel en wat zijn de mogelijkheden? Gelukkig heeft RDFinancials hier al jaren ervaring mee. We kunnen u daar van A tot Z in ondersteunen. Door onze kennis en expertise in tal van sectoren zijn onze specialisten de aangewezen professionals om u te coachen bij een succesvolle start. Onze startersbegeleiding heeft zich bewezen, want er zijn tal van ondernemers die sinds onze ondersteuning een grote groei hebben doorgemaakt.

Onze werkwijze
Bij onze eerste kennismaking bespreken we samen welk doel u heeft met uw startende onderneming. Wat is de huidige status van uw onderneming en op welke vlakken wilt u vooral begeleiding en ondersteuning. Als we dat in kaart hebben gebracht, dan stellen we een waterdicht plan op waarin wordt aangegeven in welk tijdbestek en op welke manier we onze ondersteunende taken voor u gaan vervullen. RDFinancials houdt namelijk net als u van heldere afspraken en concrete resultaten!

Wilt u zich aan de hand van een gesprek oriënteren op de mogelijkheid om uw eerste financiele stappen met uw bedrijf met ons te zetten? Geen probleem. Tijden een telefoongesprek of gesprek op kantoor nemen we uw vragen en wensen graag met u door. Bel of mail ons en wij verwelkomen u graag.