Incasso oplossingen Amsterdam

Debiteuren en crediteuren zijn vaak verwarrende termen. Als u op zoek bent naar een incassobeheerder die voor uw bedrijf achter openstaande betalingen aangaat, gaat het dus om debiteuren die nog moeten betalen. Helaas merken wij bij RDFinancials dat bedrijven en ondernemers vaak nog te voorzichtig zijn in het innen van deze openstaande vorderingen en facturen. Meestal komt dit door tijdgebrek en een deel kennis wat mist. RDFinancials uit Weesp (regio Amsterdam) kan dit gat opvullen door verschillende incassotrajecten uit handen te nemen.

 

Wat is debiteurenbeheer?

 

Of je nou een ZZP’er, MKB’er of eigenaar bent van een groot bedrijf, iedere ondernemer krijgt te maken met debiteurenbeheer. Een debiteur is een klant die geld aan u verschuldigd is na levering van een bepaald product en/of dienst. Wanneer je gebruik maakt van betalingen die achteraf plaatsvinden, komt het geregeld voor dat facturen niet tijdig worden betaald door deze debiteuren. En nu? U wilt tenslotte zo snel mogelijk uw geld hebben en wil niet dat uw cashflow in gevaar komt. RDFinancials is uw redder in nood en kunt inzetten als strategische partner binnen uw debiteurenbeheer. Wij zullen uw openstaande vorderingen zo snel mogelijk proberen te incasseren, zonder de klantrelatie negatief te beïnvloeden.

 

Incassobeheer in Amsterdam

 

Debiteurenbeheer bestaat onder andere uit uitgaande facturen, betalingsherinneringen en incassotrajecten. Niet alleen financiële kennis komt hierbij kijken, maar u dient ook rekening te houden met een aantal juridische zaken. RDFinancials kan u volledig ontzorgen op het gebied van debiteurenbeheer, uw facturen op uw eigen briefpapier en herinneringen worden op een juridisch correcte wijze verzonden.

Incasso oplossingen zakelijk

Incassotrajecten op maat

 

Wanneer u een incasso beheerder inschakelt als neutrale partner, is de kans veelal groter dat openstaande vorderingen worden betaald door de debiteur, dan dat u er zelf mee aan de slag gaat. Waarom? Door jarenlange ervaring en training in verschillende gesprekstechnieken kunnen de specialisten van RDFinancials vaak op vrij korte termijn al inschatten of een vordering betaald gaat worden of niet. We bekijken graag met u de verschillende mogelijkheden in een kenningsmakingsgesprek bij ons op kantoor in Weesp (regio Amsterdam). Hier zullen we de haalbaarheid bekijken en tevens ook kijken of dit mogelijk is binnen het minnelijke incassotraject. Het versturen van facturen, herinneringen, aanmaningen en een laatste sommatiebrief kan dus volledig uitgevoerd worden door RDFinancials.

 

Wat is een laatste sommatiebrief?

 

Een laatste sommatiebrief kan voorkomen dat u een incassozaak moet beginnen. Deze volgt na de herinneringen en aanmaningen. In deze laatste sommatie wordt de debiteur vriendelijk verzocht om binnen de gestelde termijn alsnog de openstaande vordering te voldoen. Wel kunnen de kosten voor deze laatste sommatiebrief ook doorgerekend worden naar de debiteur, het kost u dus nog niets en vaak is dit dan ook een laatste ‘redmiddel’ wat ingezet wordt, om een ingewikkelde financiële en juridische nasleep te voorkomen.

 

Wat kost incassobeheer?

 

RDFinancials biedt u een totaalpakket aan tegen zeer scherpe en concurrerende prijzen. Natuurlijk is dit afhankelijk van het aantal openstaande vorderingen en wordt ook hier weer gekeken naar de haalbaarheid van het minnelijke incassotraject. Om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten voor een incassotraject gaan we graag met u in gesprek om alle vorderingen in kaart te brengen. Hierna zullen we u zo snel mogelijk voorzien van een passende offerte.

Ben jij benieuwd wat RDFinancials voor u kan betekenen op het gebied van incassobeheer, incassotrajecten en debiteurenbeheer? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor in Weesp (regio Amsterdam).